Lenny Lamb Vikle Tai Der er ingen produkter i denne kategori.

Hvad er en Vikle Tai?

En Vikle Tai er en mellemting mellem en bæresele og en vikle. Grundlæggende set er det et panel med 4 lange stropper. Alle stropperne er brede for enden. I modsætning til en Mei Tai hvor stropperne er smalle.

Med en Vikle Tai får du et bæreredskab der er nemt og hurtigt og binde, og hvor sædet er lavet på forhånd. Men samtidig får du også den helt tætte binding, du ellers kun kan opnå med en vikle.

Du får altså alt det gode fra både bæreselen og viklen.

Hvornår skal du vælge en Vikle Tai?

Hvis du gerne vil have den helt nære tæthed med din baby, men synes at det der med at vikle et helt langt stykke stof omkring dig virker lige langhåret nok - så er vikle Tai'en den perfekte løsning.

Hvis du synes det kan være svært at lave et ordentligt sæde når du binder viklen på ryggen, så er Vikle Tai'en udstyret med sæde fra starten. Og så skal du slet ikke tænke på om sædet popper.

Hvis du bare har BRUG for en smuk vikle Tai - Ja så skal du vælge en Vikle Tai.

Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai

Vikle Tai fra Lenny Lamb fåes i 2 forskellige størrelser. Mini og Toddler.

Mini anbefales til baby fra 4-5 måneder op til ca. 18 mrd. (max. 18 kg). Toddler anbefales fra ca. 10 mrd. og op. (max 20 kg)

Når du vælger hvilken størrelse du skal have til dit barn skal du især se på målet i bunden af panelet. Det skal ideelt gå fra knæhase til knæhase. Børn er nemlig ikke allesammen samme størrelse når de er 4 måneder. :)

Se billeder for mål på vikle tai'en. Den første er baby-størrelse og den næste er Toddler-størrelse

Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai - Mini          Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai - Toddler