Lenny Lamb Bæresele (Full Buckle Carrier) Der er ingen produkter i denne kategori.

Bæreselen - til de hurtige op!

En bæresele er et helt fantastisk nemt bæreredskab. Det er derfor den egner sig så godt til de lidt større børn, der ikke altid kan bestemme sig for om han/hun vil op eller ned og lege.

I de situationer er det nemt at bruge bæreselen, for det tager kun et lille bitte øjeblik og så er dit barn enten oppe i bæreselen eller nede og lege igen.

Ergonomisk bæresele

Bæreselen fra Lenny Lamb er naturligvis ergonomisk korrekt.

Det vil sige at bæreselen er udformet så den understøtter babys naturlige position og sørger for at babys bækken er kippet, med knæene højere oppe end numsen. Panelet på bæreselen er dejlig blødt og skaber derved den optimale mulighed for støtte af babys ryg.

Når baby sidder ergonomisk korrekt er der ingen tidsbegrænsning på hvor længe dit barn må sidde i bæreselen - ud over hvor længe du orker at bære.

Mangler du et bestemt design?

Er det en helt bestemt bæresele fra Lenny Lamb du drømmer om, og er den ikke på hjemmesiden?

Så send mig en mail på info@abeunger.dk - jeg kan næsten altid få den hjem (hvis den ikke er udsolgt hos Lenny Lamb). Og oftest tager det ikke meget længere tid end hvis du havde fundet den på hjemmesiden.

Størrelse på bæreselen

Bæreselen fra Lenny Lamb fåes i 2 størrelser.

Babystørrelsen passer fra baby er ca. 4 måneder gammel. Toddler passer fra barnet er ca. 1,5 år gammel.

Når du vælger hvilken størrelse du skal have til dit barn skal du især se på målet i bunden af panelet. Det skal ideelt gå fra knæhase til knæhase. 

Den første er baby-størrelse og den næste er Toddler-størrelse

Mål på Lenny lamb Bæresele - Baby          Mål på Lenny Lamb bæresele Toddler