Lenny Lamb Der er ingen produkter i denne kategori.

Lenny Lamb er et polsk firma der laver vikler, bæreseler, ringslynger og tilbehør til babybæring - og alt sammen til nogle meget fornuftige priser.

Lenny Lamb er et familiefirma der er ejet af 2 søstre og deres mænd. Alle elsker at bære deres børn og vil dele denne kærlighed med verden.

Alle Lenny Lambs produkter er produceret på deres fabrik i Polen. 

Underkategorier

Lenny Lamb Onbuhimo

Onbuhimo - eller onbu - er en bæreele, men uden et hoftebælte.

Det giver et bæreredskab der fylder meget lidt og er utrolig hurtig og tage på.

Onbu - perfekt til bæring på ryggen

En onbu er lavet til at bære det større barn på ryggen. Det er vigtigt at det barn du gerne vil bære kan sidde selv før du vælger at bruge onbu'en som bæreredskab.

Når du bruger en klik-onbu fra Lenny Lamb er det bare et ben ned gennem stropperne og så om på ryggen og klkke spændet. Nemmere og hurtigere bliver det bare ikke.

Til de korte ture

En Obu er især egnet til de kortere ture. Det skyldes at al vægten bæres med skuldrene, så efter 20-30 min vil det godt kunne mærkes. Især når det er et større barn på måske 10+ kg. Du kan sammenligne det med en god rygsæk i måden du bærer vægten.

Størrelse på onbuhimo fra Lenny Lamb

Onbuhimoen fra Lenny Lamb fåes i 2 størrelser.

Når du vælger hvilken du skal have til dit barn skal du især se på målet i bunden af panelet. Det skal ideelt gå fra knæhase til knæhase. Men husk på at Lenny Lamb onbu har en lille strop i bunden af panelet så det kan snævres ind.

Så ligger dit barn lige i underkanten til Toddler, kan du med fordel alligevel vælge den og så bare i starten snøre panelet ind.

Lenny Lamb Onbu - str. standardLenny Lamb Onbuhimo str. toddler

LennyUp Bæresele

En bæresele til hele bæreperioden! Og helt uden babyindsats!

En bæresele med mange indstillingsmuligheder

LennyUp Bæreselen er en bæresele der kan indstilles så den passer perfekt til baby - uanset alder. Det er en bæresele til nyfødt baby og samtidig en bæresele til det barn der vejer 20 kg. Alt sammen takket være de mange indstillingsmuligheder i både bredden af panelet, højden på panelet.

LennyUp bæresele Nyfødt til Toodler

Samtidig er der også tænkt meget over bærerens komfort. Det betyder at også stropperne og hoftebæltet kan indstilles så det passer lige præcis til den person der bærer barnet.

Ergonomisk bæresele

Lenny Up bæreselen er selvfølgelig, ligesom alle Lenny Lambs produkter, lavet så den understøtter en ergonomisk position for baby. Når baby sidder ergonomisk korrekt må han eller hun sidde lige så længe i bæreselen som du orker.

Størrelse på Lenny Up Bæresele

Størrelsen på LennyUp kan indstilles. Panelet kan justeres fra kun 16 cm og helt op til 42 cm.

Se øvrige mål på billedet herunder:

Størreselse på LennyUp bæresele

Lenny Lamb Bæresele (Full...

Bæreselen - til de hurtige op!

En bæresele er et helt fantastisk nemt bæreredskab. Det er derfor den egner sig så godt til de lidt større børn, der ikke altid kan bestemme sig for om han/hun vil op eller ned og lege.

I de situationer er det nemt at bruge bæreselen, for det tager kun et lille bitte øjeblik og så er dit barn enten oppe i bæreselen eller nede og lege igen.

Ergonomisk bæresele

Bæreselen fra Lenny Lamb er naturligvis ergonomisk korrekt.

Det vil sige at bæreselen er udformet så den understøtter babys naturlige position og sørger for at babys bækken er kippet, med knæene højere oppe end numsen. Panelet på bæreselen er dejlig blødt og skaber derved den optimale mulighed for støtte af babys ryg.

Når baby sidder ergonomisk korrekt er der ingen tidsbegrænsning på hvor længe dit barn må sidde i bæreselen - ud over hvor længe du orker at bære.

Mangler du et bestemt design?

Er det en helt bestemt bæresele fra Lenny Lamb du drømmer om, og er den ikke på hjemmesiden?

Så send mig en mail på [email protected] - jeg kan næsten altid få den hjem (hvis den ikke er udsolgt hos Lenny Lamb). Og oftest tager det ikke meget længere tid end hvis du havde fundet den på hjemmesiden.

Størrelse på bæreselen

Bæreselen fra Lenny Lamb fåes i 2 størrelser.

Babystørrelsen passer fra baby er ca. 4 måneder gammel. Toddler passer fra barnet er ca. 1,5 år gammel.

Når du vælger hvilken størrelse du skal have til dit barn skal du især se på målet i bunden af panelet. Det skal ideelt gå fra knæhase til knæhase. 

Den første er baby-størrelse og den næste er Toddler-størrelse

Mål på Lenny lamb Bæresele - Baby          Mål på Lenny Lamb bæresele Toddler

Lenny Lamb Vikle Tai

Hvad er en Vikle Tai?

En Vikle Tai er en mellemting mellem en bæresele og en vikle. Grundlæggende set er det et panel med 4 lange stropper. Alle stropperne er brede for enden. I modsætning til en Mei Tai hvor stropperne er smalle.

Med en Vikle Tai får du et bæreredskab der er nemt og hurtigt og binde, og hvor sædet er lavet på forhånd. Men samtidig får du også den helt tætte binding, du ellers kun kan opnå med en vikle.

Du får altså alt det gode fra både bæreselen og viklen.

Hvornår skal du vælge en Vikle Tai?

Hvis du gerne vil have den helt nære tæthed med din baby, men synes at det der med at vikle et helt langt stykke stof omkring dig virker lige langhåret nok - så er vikle Tai'en den perfekte løsning.

Hvis du synes det kan være svært at lave et ordentligt sæde når du binder viklen på ryggen, så er Vikle Tai'en udstyret med sæde fra starten. Og så skal du slet ikke tænke på om sædet popper.

Hvis du bare har BRUG for en smuk vikle Tai - Ja så skal du vælge en Vikle Tai.

Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai

Vikle Tai fra Lenny Lamb fåes i 2 forskellige størrelser. Mini og Toddler.

Mini anbefales til baby fra 4-5 måneder op til ca. 18 mrd. (max. 18 kg). Toddler anbefales fra ca. 10 mrd. og op. (max 20 kg)

Når du vælger hvilken størrelse du skal have til dit barn skal du især se på målet i bunden af panelet. Det skal ideelt gå fra knæhase til knæhase. Børn er nemlig ikke allesammen samme størrelse når de er 4 måneder. :)

Se billeder for mål på vikle tai'en. Den første er baby-størrelse og den næste er Toddler-størrelse

Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai - Mini          Størrelse på Lenny Lamb Vikle Tai - Toddler