Spis og Bad Der er 25 produkter.

I denne kategori finder du en masse udstyr til baby. Udstyr der bruges når baby skal spise og når baby skal bade.

Hagesmæk til baby der lærer at spise - sjovt og funktionelt

På et tidspunkt skal dit lille barn i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Badetøj til baby - i svømmehal og til stranden

Udstyr skal der også til når baby skal med en tur på stranden eller i skal til babysvømning i svømmehallen.

I badehallen er det vigtigt at badebleen holder tæt, så der ikke sker uheld i vandet.

Og når sommeren nærmer sig er der mange børnefamilier der søger til stranden og mod varmere himmelstrøg. Før du tager din baby eller dit lille barn med til vandet skal du finde et sæt badetøj til baby. 

UV dragt giver beskyttelse i sommersolen

Det er ikke helt ligemeget hvordan du beskytter dit barns hud mod solens stråler. Solcreme skal der naturligvis til, men der er altid risiko for at man får for lidt og for sjældent smurt på.

Derfor er en UV dragt helt uundværlig som beskyttelse af dit barns hud. Med badetøj fra Close er du sikker på at dit barn bliver ordentligt beskyttet mod solen - de er nemlig alle UPF 50+. Og så er i klar til en dag med sjov og hygge ved stranden, helt uden bekymringer.

Er det den i den danske sommer i skal nyde ferien, kan det også være værd at overveje at købe en badedragt der er let foret.

Husk nu Solhatten!

Noget der næsten er endnu vigtigere end UV dragten er solhatten. Lige netop babys hovede er ekstra sart, og ekstra udsat, for solens stråler. Det er heller ikke ti at få smurt solcreme på, og ikke alle babyer har hår nok til at det tager solen.

Derfor er det så vigtigt at baby og det lille barn får en solhat på, og helst en med skygge ned i nakken. Og helst en i samme materiale som badetøjet, altså en der også er UV beskyttet.

Underkategorier

Hagesmække

På et tidspunkt skal dit lille barn også i gang med at lære og spise.

Det er en hyggelig tid, men kan også være fyldt med nye udfordringer, og som forældre har man ofte en masse spørgsmål til tiden fra amning/flaske over overgangsmad og til baby kan spise helt almindeligt.

Hvornår skal baby starte med at spise? Hvor meget skal baby spise? Hvad skal baby spise? Skal baby have grød eller skal du vælge BLW?

Ingen børn er ens i forhold til hvad der virker bedst - men en ting er sikkert uanset hvornår, hvordan eller hvad baby spiser:

De sviner!

Derfor er en god hagesmæk et uundværligt tilbehør til tiden hvor baby lærer at spise.

Hos Abeunger har vi forskellige tyder hagesmække i skønne designs som børnene elsker.

Vi har flere forskellige versioner af hagesmække.

Den traditionelle hagesmæk der hænger lige ned og dækker det forreste. Close Hagesmækken Stage 2 hagesmækken kan vendes både med mønstersiden ud af. Denne side af hagesmækken skyr væske og sørger for at baby ikke får for meget snavs på trøjen. Den anden side af hagesmækken suger væske og kan derfor være en stor hjælp når baby drikker. Stage 2 hagesmækken kan foldes på ved hjælp af knapper så der dannes en lille lomme forneden der samler maden op - så du får lidt mindre på gulvet.

Hagesmækken kan også fås som et forklæde med ærmer. Med denne hagesmæk-type kan du virkelig sørge for at babys tøj forbliver rent hele vejen igennem måltidet - også selvom i bruger BLW metoden. Forklæde hagesmækken har en lomme foran der opsamler medrester og lukkes med justerbare knapper i nakken, så barnet har svært ved selv at tage hagesmækken af.

Forklæde hagesmækken kan med fordel også bruges når barnet skal male eller lave andet der grisser. hagesmækken fåes i to størrelser: 6-18 måneder og 18-36 måneder.

Den sidste variant du finder i vores sortiment er Tidy Tot. En helt ny type hagesmæk. En hagesmæk formet som et forklæde med ærmer - der er påmonteret en bakke. Det vil sige der ikke er mellemrum mellem baby og bord, og dermed minimerer du svineriet mest muligt. Især er Tidy Tot god til babyer der lærer at spise efter BLW-metoden, eller når I skal på restaurent besøg. 

Alle hagesmække er vandtætte og smudsafvisende - så de er lige til at tørre af efter måltidet. og så kan de naturligvis maskinvaskes.

Badetøj

Skal baby med en tur i vandet?

Så skal der badetøj til. Uanset om det er svømmehallen eller stranden turen går til. Dog er der forskellige overvejelser alt efter hvad i skal.

Badeble til de små i svømmehallen og ved stranden

Skal i gå til babysvøming, en tur til svømmehallen, eller til stranden så skal baby have badetøj på.

Til de små er en badeble uundværlig, og faktisk ofte et krav fra svømmehallen. Badebleen særger for at der ikke sker uheld (udenfor bleen). Den slutter nemlig helt tæt til låret.

Det er ikke nødvendigt med en engangsbadeble under svømmebleen, men nogle svømmehaller har alligevel krav om at det skal baby have på.

Badebleen fås både som ren badeble, eller som en del af baby heldragt, hvor badebleen er syet sammen med en let foret overdel. Baby heldragten kan hjælpe med at holde baby varm i vandet lidt længere end uden.

UV dragt når i skal til standen med børnene til sommer

Når i skal have baby og de større børn med til stranden til sommer er det vigtigt at være opmærksom på at de skal beskyttes mod solens stråler. De små bærn er særligt sarte overfor solen skarpe stråler, og det er derfor vigtigt at tage sine forholdsregler.

I kan beskytte børnene med en god solcreme, men der er desværre ofte risiko for at man er kommet til at smøre for lidt eller for sjældent på af solcremen, eller at den bliver skyllet af i vandet. Derfor er en UV dragt uundværlig til beskyttelse af den srate hus - uden man skal bekymre sig om man nu har puttet nok solcreme på, eller sidde og holde øje med tiden.

Og så gør det jo ikke noget at dragterne samtidig er super smarte!

Badetøj til baby - UV dragt og solhat

Den vigtige solhat - både ved stranden, i vandet og på tur skal den på.

Babys hovede er ekstra udsat for solen stråler, og sammen med at huden er ekstra sart her - og det er svært at komme solcreme på mellem det fine hår, så er en solhat ganske uundværlig.

Solhatten skal naturligvis være UV beskyttet, så du er sikker på at babys hovede er ordentligt beskyttet.

Du bør bruge solhatten når i er ved stranden og i vandet. Her er solen nemlig ekstra skarp, og der skal ikke meget til før baby bliver forbrændt.

Men solhatten er virkelig også optimal at bruge når du bærer din baby i vikle, her er hovede og nakke nemlig ekstra udsat for solen. Og ved at bruge en UV beskyttet solhat med skygge i nakken er i godt på vej til god solbeskyttelse, helt uden brug af solcreme eller parably.

Pr. side
Viser 1 - 9 af 25 varer