Close Pop-in Svømmebleer Der er 5 produkter.

Close Pop-in svømmeble er en virkelig fin og skøn svømmeble.

Close Pop-in svømmebleen er lavet af et specielt vandtæt materiale der er blødere og mere fleksibelt end traditional neoprene. Bleen består af 3 lag: inderst et hurtigtsugende lag fleece, yderst et smuds- og vandafvisende lag og imellem de 2 lag er der et skjult vandtæt lag.

Badebleen fra Close har også det helt unikke rib der "binder" sig fast om lår og mave, og sikrer at små uheld bliver i svømmebleen.

I denne video ses det tydeligt hvordan bleen virker.

Svømmebleen er ganske enkelt uheldssikret, så i kan bruge tiden på at hygge jer i vandet, og ikke bekymrer jer om der kan ske uheld.

Pop-in svømmebleen kan bruges for sig selv, med Close liner eller sammen med en engangs badeble.

Badebleens indre lag fleece kombineret med det bløde og fleksible yderste lag betyder at bleen er virkelig behagelig og blød for barnet at have på.

Svømmebleen fåes i øjeblikket i 3 forskellige skønne designs: Herman Monster, Kokeshi Doll og Campervan Green. Børnene elsker de sjove design - både farver og illustrationer.

Hvilken størrelse du skal vælge kan være lidt tricky. Husk at pasform i talje og ben er af afgørende betydning for at svømmebleen virker ordentligt.

De generelle størrelsesangivelser ses her, bleerne er lidt små i størrelsen:

Sca. 2,5-5 kg
Mca. 4-7 kg
Lca. 6-10 kg
XLca. 10-14 kg
XXLca. 13-17 kg

Brug denne guide til at finde frem til den størrelse der bedst passer dit barn:

close swim table.png

Til badebleen kan man vælge at tilkøbe en smart liner der gør skift lettere skulle de have haft et lille uheld i bleen. Lineren accepteres desuden i langt de fleste svømmehaller i stedet for en engangs badeble, som der ellers ofte kræves under svømmebleen.

Viser 1 - 5 af 5 varer