Lifte og køreposer Der er 5 produkter.

Økologiske babylifte og køreposer fra Naturkind

Ønsker du en babylift eller kørepose der passer til din økologiske barnevogn fra Naturkind? og ikke går på kompromis med kvalitet og økologi?

Så er Naturkinds lift eller kørepose det oplagte valg.

Babyliften findes i designs der passer til alle de forskellige design-varianter af barnevognene og klapvognene fra Naturkind.

Økologisk babylift fra naturkind

Liften er oplagt til brug i barnevognen med det lange liggemål, hvor den skaber et varmt og trygt sted for baby at ligge når i er på tur. Barnevognen med det lange liggemål kan virke stort for den lille nyfødte baby.  Liften gør det desuden nemt at få baby ind og ud af barnevognen uden at forstyrre babys søvn. Liften kan alt efter babys størrelse bruges de første 6 måneder. Efter baby er vokset ud af liften kan den laves om til en praktisk kørepose der passer til barnet er ca. 2,5 år gammel.

Køreposerne fra Naturkind fåes i 2 varianter: Kombikøreposen og lammeskindskøreposen.

Køreposerne passer i både barnevognen med det lange liggemål og i klapvognen.

Økologisk kørepose fra Naturkind

Køreposerne er oplagte til at holde jeres barn varmt og hjælper med at beskytte med at bestkytte mod vind og vejr. I klapvognen er det særlig oplagt i de kølige og kolde måneder, hvor det godt kan blive koldt for de små at sidde stille i klapvognen.

Ønsker du en fast lift til dit barnevognsstel er det også muligt at købe dette. Både med det korte liggemål og med det lange liggemål.

Økologisk fast lift fra Naturkind

Dette er praktisk hvis du for eksempel har klapvognen, og senere ønsker barnevognen - men derfor ikke har brug for et nyt stel.

Underkategorier

Blød lift

Bløde babylifte til din barnevogn fra Naturkind

Skal man have en babylift? Hvad skal man bruge en lift til barnevognen til? og Hvor længe kan man bruge liften?

Der er mange spøgsmål om liften til barnevognen, og det er ikke altid let at finde ud af om det er noget man skal have.

Og nej man SKAL ikke have en lift til barnevognen, det kan godt fungere helt uden. MEN det er nu praktisk!

Liften i barnevognen kan bruges til flere ting. Den skaber et trygt, varmt og hyggeligt rum i den ellers så store barnevogn til det lille nyfødte barn. Med liften er det muligt at bære baby ind og ud af barnevognen uden at forstyrre babys søvn. Mange bruger også liften som en ekstra seng inde i stuen, og istedet for vugge sættes liften ned i tremmesengen eller forældrenes seng i den første tid. Den er også rigtig praktisk at have med som rejseseng i den første tid.

Babyliften passer som lift ca. de første 6 måneder, alt efter hvor hurtigt dit barn vokser. Når baby er blevet for lang til liften kan Naturkinds babylift let laves om til en praktisk kørepose der passer indtil barnet blievr ca. 2,5 år. Så får i endnu længere tids glæde af liften.

Liften fra Naturkind passer både i barnevognen med det lange liggemål og i klapvognen.

Med en blød lift i klapvognen bliver denne til en kombivogn, der kan bruges fra baby er nyfødt og indtil ca. 2,5 år.

Dækkenet på liften kan tages helt af, og kan indstilles i 2 længder alt efter babys størrelse. Der er desuden en praktisk lomme foran på lift-dækkenet.

Som alt fra Naturkind er den bløde lift naturligvis lavet i økologisk bomuld med uldfyld. Den kan vaskes ved 30 grader - uden centrifugering!

Kombi kørepose

Økologisk Kombi kørepose fra Naturkind

En kørepose er super anvendelig i det danske kllima, hvor det ofte blæser og er til den kolde side.

Mange spørger hvad er en kørepose? og hvad bruges køreposen til?

Helt grundlæggende er en kørepose en form for sovepose til baby. Køreposen sikrer at baby ikke bliver for kold. Køreposen kan bruges både i barnevognen og i klapvognen. I klapvognen er køreposen særlig smart, da det ikke er lige til at få en babydyne til at dække ordentligt over baby, og det også kan være lidt besværligt for baby at sidde med flyverdragt på.

Køreposen fra Naturkind er et smart 2-delt system der betyder at den kan bruges året rundt. Køreposen er i 2 lag, det yderste lag er i økologisk bomuld  (GOTS certificeret) og fungerer godt i de varmere måneder. Inderste lag, der kan lynes helt af, er i økologisk bomulds plys (GOTS certificeret). Fyldet i køreosen er økologisk fåreuld (GOTS certificeret) og sikrer at baby holdes varm i vintermånederne. Du har dermed en både en sommerkørepose og vinterkørepose i en.

Bunden af køreposen kan lynes helt af, det betyder at barnet kan sidde i klapvognen med støvler på, uden at gøre køreposen beskidt inden i. Det betyder desuden at køreposen kan ligges fladt ud på gulvet og fungere som et blødt og varmt legetæppe når i ekssempelvis er afsted i mødregruppe.

Der er naturligvis slidser bag i køreposen, så denne kan fastgøres til klapvognens seler. Der er desuden en lomme øverst bagpå, der kan sættes fast om klapvognssædets top, og sikre at den ikke glider ned.

De økologiske kombikøreposer passer både til Varius Pro, Terra og Vita barnevogne og klapvogne.

Lammeskinds-kørepose

Økologisk lammeskinds-kørepose fra Naturkind

En kørepose er super anvendelig i det danske kllima, hvor det ofte blæser og er til den kolde side.

Mange spørger hvad er en kørepose? og hvad bruges køreposen til?

Helt grundlæggende er en kørepose en form for sovepose til baby. Køreposen sikrer at baby ikke bliver for kold. Køreposen kan bruges både i barnevognen og i klapvognen. I klapvognen er køreposen særlig smart, da det ikke er lige til at få en babydyne til at dække ordentligt over baby, og det også kan være lidt besværligt for baby at sidde med flyverdragt på.

Lammeskindskøreposen fra Naturkind er ægte luksus til din baby. Køreposen er med økologisk bomuld yderst (GOTS) og økologisk garvet lammeskind fra tyske og østrigske får. Din baby kommer til at ligge både blødt og varmt. Det er den perfekte vinterkørepose til dit barn.

Køreposen fra Naturkind kan lynes helt op, så det er nemt at ligge at sætte barnet i køreposen. Køreposen kan også foldes ud på gulvet som et skønt legetæppe  når i eksempelvis er i mødregruppe (der vil dog være bagsiden af lynlåsen i midten).

Der er naturligvis slidser bag i køreposen, så denne kan fastgøres til klapvognens seler. Der er desuden en lomme øverst bagpå, der kan sættes fast om klapvognssædets top, og sikre at den ikke glider ned.

De økologiske Lammeskindskørepose passer både til Varius Pro, Terra og Vita barnevogne og klapvogne.

Fast lift til Varius og Vita

Har du allerede et stel fra Naturi´kind, for eksempel fra tidligere køb af klapvogn - så kan du her købe din faste lift til dit stel fra Naturkind.

De faste lifte passer både til dit Varius Pro stel og dit Vita stel.

Liften "klikkes" på klapvognsstellet og skiftes senere ud med klapvognsdelen. Liften kan foldes sammen når den ikke er i brug og fylder dermed kun meget lidt i opbevaring eller ved transport. Der medfølger en passende kokos-latex madras (certificeret efter Öko-Tex Standard 100) som støtter babyens ryg optimalt. 

Liften fås med liggemål på 77 cm (typisk som duo-vogn) eller med XL liggemål på 98 cm.

 • Fast barnevognslift med stort liggemål på 98 cm. Liften klikkes på stellet og kan senere skiftes ud med klapvognsdelen. Liften kan foldes sammen når den ikke er i brug og fylder dermed kun meget lidt i opbevaring eller ved transport. Der medfølger en passende kokos-latex madrads (Öko-Tex 100) som støtter babyens ryg optimalt. Integreret myggenet i...

  3 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Lækker lammeskindskørepose i farver som matcher Naturkind modellerne. Køreposen holder dit barn varmt i al slags vintervejr både i klapvognen, i barnevognen og selvfølgelig også i kælken! Skindet er garvet uden brug af kemikalier og stammer fra østrigske og tyske får. Ydersiden af posen er i GOTS certificeret bomuld. Så kan vinteren bare komme an :-)

  1 799,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Kombi-kørepose der passer til Varius Pro, Terra og Varius modellerne. Kombikøreposen består af en ydre kørepose i 100% økologisk bomuld (GOTS) og en indvendig udtagelig pose i 100% økologisk bomulds plys (GOTS). I de varme måneder er den ydre kørepose nok og i de kolde måneder kombinerer du begge og får en dejlig varm vinterkørepose.

  1 199,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Fast barnevognslift til enten Varius Pro eller Vita. Liften "klikkes" på klapvognsstellet og kan senere skiftes ud med klapvognsdelen. Liften kan foldes sammen når den ikke er i brug og fylder dermed kun meget lidt i opbevaring eller ved transport. Der medfølger en passende kokos-latex madrads som støtter babyens ryg optimalt i de vigtige første måneder....

  2 399,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
 • Blød lift, der både kan bruges i den store faste lift, men også kan bruges i kombination med klapvognen. Når baby er vokset ud af den liften, kan den omdannes til en kørepose ved at tage træpladerne ud. Og så får du glæde af liften til baby er i hvert fald 2,5 år. Du kan bære din baby i liften, da den har to håndtag som gør det nemt at tage liften ind og...

  1 699,00 kr
  Bestillingsvare! Bestillingsvare!
Viser 1 - 5 af 5 varer